Пловдивчанка сигнализира за съмнителен мъж, за когото твърди, че преследва жени, пише

...
Пловдивчанка сигнализира за съмнителен мъж, за когото твърди, че преследва жени, пише
Коментари Харесай

Мъж преследва жени в Пловдив, говори несвързани неща

Пловдивчанка сигнализира за подозрителен мъж, за който твърди, че преследва дами, написа. 
Прочетете още
Жената споделя, че въпросният мъж е от ромски генезис. Той заговарял непознати дами и ги тормозил с държанието си.

" Днес към Панаира, кв. " Гагарин " и центъра има един мъж, който преследва девойки, подвиква, приказва им и се пипа! ", написа дамата в обществената мрежа Фейсбук.

Пловдивчанката споделя, че е станала очевидец на това по какъв начин мъжът е преследвал млада жена, която е разхождала кучето си.

" Една млада жена беше излязла на разходка с кучето си и я преследваше мъж с цигара в уста, очевидно той не беше добре. Гледаше я и си мрънкаше нещо под носа, откакто той седна до мен на спирката (от другата страна на моста на панаира, до магазина за мебели). Тя ме помоли да си приказвам с нея, тъй като този човек почнал да я преследва (от единия завършек на моста до другия). Аз нямаше по какъв начин да откажа да си приказваме заради обстановката, в която беше. Онзи изглеждаше издразнен от това. Дойде неин другар и ни взе, а наркоманът се приближи до колата и направи някакви жестове на отчаяние ", споделя дамата.

В мненията под поста си дамата пусна и изложение на мъжа:

" Беше облечен със сиви облекла, тъмнокафява кожа, къса черна коса. Взира се и приказва несвързани неща, държи се извънредно необичайно, знае какво цели, няма по какъв начин да го сбъркате ".

Друга жена написа, че същият мъж обикаля към Панаира от събота.

" Имах сходна обстановка с него. Вървеше с цигара и беше очевидно надрусан, застана пред капака на колата и не искаше да се махне. Аз започнах да му изсвирвам с клаксона дълготрайно, а той дори не мигна от мощния тон. Говореше ми нещо и правеше някакви знаци. Доста неприятно ми стана, само че добре, че бях в кола ", отбелязва Росица Енчева.

Потребители на Фейсбук посъветваха пострадалите да подадат сигнал в полицията.



Заглавната фотография е илюстративна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР